• Het Lasercentrum
  • 040 - 243 2021


Voor velen is een overmatige haargroei een zeer groot probleem. De meest gebruikte methode voor verwijdering is nog altijd scheren en harsen, en diegene met veel geduld kan het elektrisch laten epileren. Naast deze methoden is in de laatste jaren de laser als nieuwe mogelijkheid hieraan toegevoegd. Met de laser haar verwijderen; het wordt steeds eenvoudiger. De Nd: YAG, in combinatie met de Alexandrite laser is hierbij de laatste ontwikkeling. Een andere benaming hiervoor is de IPL behandeling.

haar_voor haar_na

U kunt met de laser bikinilijn en bovenlip laten behandelen. Dit zijn de meest gevraagde plaatsen, maar in principe kunnen haren over het gehele lichaam behandeld worden. De laser werkt hierbij met een korte lichtimpuls. Dit licht wordt zeer goed door het haarzakje geabsorbeerd. Het haarzakje zal zo warm worden dat het verbrandt en er in het haarzakje geen nieuwe haar kan groeien. Met de laser haar verwijderen is effectief en snel.

Het aantal behandelingen is van diverse factoren afhankelijk, de haarkleur is hierbij de belangrijkste. De kleur vanaf donkerblond tot zwart komt voor behandeling in aanmerking. Helaas, blonde haren beschikken over te weinig pigment wat het licht om kan zetten in warmte en zal dan ook niet of nauwelijks resultaat geven.

Meer informatie over laser haar verwijderen


Wilt u meer weten over de mogelijkheid om door middel van laser haar te verwijderen, maak dan vrijblijvend een afspraak bij een van onze praktijken. In dit gesprek wordt u verder geïnformeerd over de behandeling, waarna ook de behandelingsprijs kan worden vastgesteld. Voor een vrijblijvende afspraak kunt u terecht bij: