• Het Lasercentrum
  • 040 - 243 2021

Met laser overbeharing te lijf

Met behulp van laser overbeharing verwijderen is een zeer effectieve methode. De laserstraal wordt door het haarzakje geabsorbeerd. Het absorberen van licht houdt in dat het licht omgezet wordt in warmte. Het haarzakje zal zo warm worden dat het verbrandt, en er geen nieuw haar in kan groeien. Laser haarverwijdering is nagenoeg pijnloos en wordt ook regelmatig toegepast om de bikinilijn te laseren.

Aangezien de ontwikkeling van haarzakjes en het haar een steeds groeiend proces is, kunnen niet alle haarzakjes in één behandeling vernietigd worden. Gemiddeld ligt het aantal laser overbeharing behandelingen dan ook tussen de 5 en 7 keer.

Met laser bikinilijn ontharen

De lichaamsdelen die het meest behandeld worden zijn de bovenlip en de bikinilijn. Het ontharen van deze gebieden is een vervelend karwei, dat regelmatig onderhoud vergt. Vraagt u naar de mogelijkheden voor de laser bikinilijn behandelingen. Deze behandelingen zijn alleen te ondergaan in onze vestigingen in Breda en Eindhoven. Neem contact op voor meer informatie.